KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Dentysty

Piątego marca obchodziliśmy Dzień Dentysty. Ten dzień rozpoczęliśmy zabawą, następnie prowadziliśmy z dziećmi krótkie rozmowy. Jako podsumowanie dzieci wykonały prace plastyczne.

Lecimy w kosmos!

Grupa Starszaków przeniosła się dzisiaj w kosmos! Efektem tej międzyplanetarnej podróży były prace plastyczna pt."Astronauta"

Występ Filharmonii

W piątek, 28 lutego, dzieci oglądały występ Filharmonii pod tytułem "Muzyka z wielkiego ekranu".

Bal Karnawałowy

Dnia 27 lutego w naszym przedszkolu odbył się Bal Karnawałowy - dzieci we wspaniałych przebraniach uczestniczyły w różnych konkurencjach oraz wspólnie bawiły się w akompaniamencie przeróżnych piosenek.

Dzień Dinozaura

26.02.2020 r. w naszym przedszkolu odbył się dzień dinozaura.Oto nasze prace!

Tłusty czwartek

W Tłusty Czwartek nie tylko jedliśmy pyszne paczki, ale każdy z nas "zrobił" swojego pączka na patyku!

Teatrzyk

17.02.2020
Teatrzyk

Teatrzyk

17.02.2020

Dzisiejszego dnia dzieci miały okazję po raz kolejny obejrzeć teatrzyk pod tytułem "Królewna Śnieżka"

Światowy Dzień Kota

17 lutego również w naszym przedszkolu obchodziliśmy Światowy Dzień Kota. Zajęcia rozpoczęliśmy krótką rozmową, po czym przeszliśmy do wspólnych zabaw. Na koniec zajęć dzieci wykonały pracę plastyczną "Kotek z serduszek".

Dzień Babci i Dziadka

Zapraszamy serdecznie wszystkie Babcie i Dziadków na spotkanie, aby uroczyście uczcić Wasz Dzień. Dzieci już przygotowują dla Was prezenty.

Wycieczka do Karczmy Bednarskiej

2 grudnia byliśmy na wycieczce w Karczmie Bednarskiej pod Łowiczem. Wspólnie uczyliśmy się przygotowywać świąteczne potrawy. Lepiliśmy przepyszne pierogi, piekliśmy pierniczki, a także przygotowaliśmy tradycyjną, polską sałatkę warzywną oraz makiełki.