KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Atuty

Atrakcyjna oferta zajęć
  • nauczamy dwóch języków obcych we wszystkich grupach wiekowych
  • posiadamy dużą ofertę zajęć
  • stawiamy na wszechstronny rozwój najmłodszych
  • zapewniamy fachową opieką nad maluchami
  • realizujemy bogaty program wychowawczo-dydaktyczny zwracając szczególną uwagę na edukację językową
  • uatrakcyjniamy pobyt dzieci w przedszkolu poprzez wyjazdy, warsztaty, zajęcia ruchowe i inne
  • do naszego przedszkola zapraszamy ciekawych gości
  • staramy się stworzyć dzieciom domową, rodzinną atmosferę
Troska o zdrowie i bezpieczeństwo dzieci
  • posiadamy własną kuchnię, w której sami przygotowujemy dla naszych dzieci  nielimitowane posiłki
  • w żywieniu dzieci uwzględniamy indywidualne diety
  • posiadamy certyfikaty na pomoce dydaktyczne, zabawki, meble, farby
  • posiadamy pięciostopniowy system oczyszczania powietrza firmy Zepter Theraphy Air Ion, który zabija pleśnie, bakterie i wirusy wewnątrz pomieszczenia oraz neutralizuje nieprzyjemne zapachy
  • nasze sale i pomieszczenia sprzątamy przy użyciu wodnego odkurzacza Rainbow - najbardziej polecanego dla alergików (certyfikat asthma &allergy friendly)